follow us:

s

Despre Dermapen

Dermapen este un dispozitiv in forma de stilou, un sistem inovator care determina reintinerire faciala.

Dermapen folosește mai multe ace detașabile de unică folosință pentru a trata cicatricile si pentru a reda pielii tinerețea mult dorită. Este un tratament modern si minim invaziv care determina o intensa regenerare celulara si a tesuturilor. De asemenea, se imbunatateste elasticitatea, luminozitatea si fermitatea intregului contur facial.

Fie că vorbim de cicatrici de acnee, cicatrici post-vărsat de vânt sau despre îmbunătățirea calității pielii, efectele sunt garantate. Cu Dermapen se poate imbunatati aspectul ridurilor, se regleaza porii dilatați și chiar vergeturile se amelioreaza cu acest tratament.

Tratamentul se adreseaza intregului chip dar se pot trata si zone precum gatul, decolteul sau mainile. Un avantaj al procedurii este ca poate fi folosita si in zone foarte sensibile cum sunt: buzele, ochii, nasul. La nivelul pielii se stimuleaza intens producerea de colagen care realizeaza o regenerare mai eficienta cu efect de lifting facial.

Se foloseste crema anestezica ca procedura sa nu fie dureroasa iar la sfarsitul tratamentului se aplica o masca intens regeneranta bogata in vitamine si acid hialuronic. Timpul de recuperare este redus iar durata tratamentului este in jur de 30 de minute. Rezultatele se vad de la prima sesiune de tratament.

Dupa un ciclu de 3-4 sedinte efectul este de intinerire faciala globala. Intregul chip va radia de luminozitate, stralucire si sanatate!